Czym jest TruU i jak długo zdjęcie pozostaje widoczne?
TruU wysyła zdjęcie do osób w klubie, oznaczone kategorią jak aktywność, jedzenie, praca lub relaks. Moment znika po zamknięciu okna dnia
WYJAŚNIENIE
- Wybierasz jedną z czterech kategorii lub wpisujesz własną nazwę.
- Krótkie zdanie pod zdjęciem jest opcjonalne.
- Odpowiedzi zostają w tym samym wątku, który potem znika.
- Dostępnych jest pięć ciepłych reakcji, ale brak archiwum.
KROK PO KROKU
- Zrób zdjęcie i wybierz kategorię, lub wpisz własną nazwę.
- Opcjonalnie dodaj krótkie zdanie.
- Zobacz i zareaguj w oknie czasowym, potem moment znika.
CZĘSTE PYTANIA
Czy moje zdjęcie pozostaje widoczne na stałe?
Nie. Moment należy do klubu tylko tak długo, jak okno jest otwarte, plus okno do następnego dnia. Potem znika.
Czy jest archiwum moich zdjęć TruU?
Nie, TruU celowo zbudowano bez archiwum.